Rebalancing


Rebalancing leert je over de relatie tussen je lichaam en je gevoelens. Het ondersteunt je om gevoelens te onderzoeken, benoemen en te dragen  in plaats van hierin te verkrampen. Door spanning te begrijpen en los te laten ontstaat er niet alleen meer vitaliteit en soepelheid in je lichaam, je ervaart ook meer vrijheid en lichtheid in je leven.

De toegepaste technieken zijn divers o.a. diepe weefselmassage, zachte aanraking, strekkingen, gewrichtsontspanning. Tijdens de aanraking wordt je begeleid in het onderzoeken en verdiepen van wat je ervaart.

De kwaliteit van de aanraking staat voorop. Het is contactvol en met aandacht voor dat wat er is, zonder dat er iets mee moet of uitgebreid geanalyseerd wordt. Dit ondersteunt je om dieper in contact te komen met de gevoelde ervaring; je gaat weer voelen in plaats van denken. Hierdoor ontstaat er bewustzijn en inzicht over je gevoelsleven en patronen die je beperken. De ondersteunende werking van rebalancing biedt de mogelijkheid om diep te ontspannen en de kramp die ontstaan is los te laten, waardoor je in contact komt met je oorspronkelijke vitaliteit en vrijheid.

Iets voor jou?

Rebalancing is er voor iedereen die geinteresseerd is naar wat zijn lichaam te vertellen heeft. Te ontdekken wat er in je leeft en waar je je gevoel bent gaan terughouden. Naast een gezonde interesse voor jezelf zijn er diverse redenen om rebalancing sessies te gaan ontvangen:

  • Je loopt vast op je werk of in je relatie en hebt behoefte aan helderheid en inzicht.
  • Je wilt meer in contact zijn met jezelf.
  • Je wilt meer gaan voelen in plaats van denken.
  • Je hebt een lichamelijke klacht en wilt naar de onderliggende oorzaken kijken.
  • Je wilt jezelf meer manifesteren in je leven.

Hoe werkt het in de praktijk?

Ieder mens is uniek en dat vraagt ook een individuele benadering van de sessies. Het verloop van de sessie wordt dus met jou afgestemd. Om te vertrouwen in het ervaren en het loslaten is het aan te raden meerdere sessies te ontvangen. Om een afspaak te maken kun je me mailen of bellen. Kijk verder op de website voor de tarieven en contact informatie.


Rebalancer gert-jan lieffering doet een diep weefsel massage.

Namaste Webdesign | Foto's: beeoptic@xs4all